In memoriam

mr. J.I. Driessen-Kleijn (Hanneke), kandidaat-notaris, estateplanner en gecertificeerd executeur

Onverwacht snel hebben we afscheid moeten nemen van een van de meest lieve, gedreven medewerkers van kantoor. Hanneke was sinds 2017 werkzaam op ons kantoor en meteen een belangrijke steunpilaar. Intens verdrietig zijn we door de leegte die zij achterlaat, maar dankbaar voor alles wat zij heeft gedaan. Zij was een specialist in het personen- en familierecht en droeg dat uit naar haar cliŽnten, ons kantoor en het notariaat. Haar bijdrage leverde ze tevens aan de specialistenverenigingen EPN en NOVEX. Zij hield ervan om juridische problemen voor haar cliŽnten op te lossen. Waar zij onrecht zag ging zij graag de discussie aan. Zij werkte met plezier en vol overgave. Maar Hanneke was vooral een fijne persoon met humor die voor iedereen klaar stond. Zij zorgde voor vers gebakken taart, maar ook tijd voor elkaar. Zij speelde een wezenlijke rol in ons team. Hanneke was altijd aanwezig maar het ging nooit over haarzelf. Wij zullen Hanneke en haar uitbundige lach ontzettend missen. We wensen veel sterkte aan haar man, haar zonen en familie voor het onrecht dat hen wordt aangedaan. Wij leven met hen mee.

M.J.M. Driessen (Marcel), kandidaat-notaris

S. van den Nieuwenhuizen (Steffi), notarisklerk
Geboren te Oisterwijk op 4 februari 1991 en werkzaam bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs sinds 2010. Mevrouw Van den Nieuwenhuizen behandelt zelfstandig haar dossiers op het gebied van het vastgoed op alle werkdagen behalve op dinsdag. Zij is bijzonder bedreven in het maken van leverings- en hypotheekakten. Zij heeft plezier in haar werk en straalt dat ook uit naar cliŽnten.

C.J.M . van Berkel (Celina), notarieel medewerkster

mr. J.C. van Veggel (Jan), kandidaat-notaris

Geboren te Tilburg op 24 december 1975 en werkzaam bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs sinds 14 september 2009. De heer Van Veggel is op 20 december 2007 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Utrecht. Hij versterkt ons team fullltime en heeft een ruime ervaring in de registergoederenpraktijk. De heer Van Veggel werkt klantgericht en neemt tijd voor zijn cliŽnten. Hij is daarnaast bijzonder vaardig met computers. 


mr. H.G.N. Slegt-Moens (Hella), kandidaat-notaris, estateplanneren gecertificeerd executeur

Hella is sinds 1993 werkzaam in het notariaat. Sinds december 2018 is zij in dienst bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs. Hella heeft notarieel recht gestudeerd aan de universiteit van Leiden en daarnaast nog de aanvulling Nederlands recht. Zij heeft vervolgens in Engeland (Universiteit van East Anglia) een master of laws graad behaald. Haar specialisatie is het personen- en familierecht en erfrecht. Hella is werkzaam op alle dagen behalve woensdag.


mr. C.C. Smals (Cathťrine)
kandidaat-notaris
P.J.M. van Kerkoerle (Elly)
notarieel medewerkster


 

C.A.M. van de Ven (Carlijn)
notarieel medewerkster


Receptie/telefoon

A.M. Ligtvoet-Neggers (Janny), receptioniste/telefoniste

Geboren te Beilen op 24 april 1957 en is sinds 1 september 1991 werkzaam bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs. Met veel enthousiasme ontvangt zij onze cliŽnten en verzorgt zij de vele administratieve en receptionele werkzaamheden.


N.N.H.J. Coolegem - Verbeek (Nathalie), receptioniste/telefoniste
Geboren te Nieuwkuijk op 10 augustus 1980 en sinds 1 mei 2000 werkzaam bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs. Mevrouw Coolegem staat onze cliŽnten snel en accuraat te woord.


Boekhouding

F.P.M.C. van Haaren-Jansen (Francis)
boekhouder


L.E.W.P.M. Meeren (Lynsey)
notarieel medewerkster


K.A. Lammers (Kaylee), notarieel medewerkster