De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs

 
Kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. Vanuit die gedachte bieden wij u nog veel meer.
 • Er wordt ruim tijd voor u genomen.
 • Goede, snelle en deskundige service.
 • Duidelijke (schriftelijke) toelichting in eenvoudig taalgebruik vóór en bij het ondertekenen van akten.
 • Deskundigheid (specialistisch) op verschillende rechtsgebieden.
 • Goed persoonlijk contact.
 • Wij denken met u mee.
 • Sociaal zeer actief, hart voor de omgeving.
 • Ook voor spoedeisende zaken.
 • Informele sfeer, elkaar leren kennen.
 • Advies bij wijzigingen wetten en persoonlijke omstandigheden.
  Tijdige toezending van ontwerp-akten.
 • Ruime kennis van estate-planning.

Even voorstellen ...

mr. Th.A. de Hair (Dorus), notaris

Geboren te Oisterwijk 16 augustus 1972, sinds 1997 werkzaam in het notariaat en woonachtig in Oisterwijk. De heer Th. de Hair is in 1997 afgestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen in de richtingen Notarieel- en Nederlands recht en sinds 1 februari 2000 werkzaam bij de Hair Vrijdag Maris notarissen. De heer De Hair is per 1 juli 2005 tot notaris benoemd en hij is zijn vader, mr P.Th.A. de Hair, die met pensioen is gegaan, opgevolgd. De heer De Hair heeft een algemene praktijk. Hij heeft rijke ervaring in complexe nieuwbouwprojecten en is tevens mediator.mr. J.A.D.M. Vrijdag (Joep), notaris / estate planner

Geboren te Tilburg 26 juni 1969, sinds 1992 werkzaam in het notariaat en woonachtig in Oisterwijk.
De heer Vrijdag is in 1992 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en sinds 1 maart 1998 werkzaam bij de Hair Vrijdag Maris notarissen.
Tevens is de heer Vrijdag sinds 2000 lid van de Vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN). Hij houdt zich als estate planner onder meer bezig met het zo gunstig mogelijk overbrengen van vermogen op de volgende generatie(zie hiervoor ook onze sites over estate planning). De heer Vrijdag houdt regelmatig presentaties voor banken en accountants over de ontwikkelingen bij estate planning.
De heer Vrijdag is per 1 juli 2005 tot notaris benoemd.   


Het kantoor

Mr. P.Th.A. de Hair is in 1987 notaris mr. L.E.H. van der Werf opgevolgd als notaris. Hij was destijds al vijftien jaar werkzaam op het kantoor van notaris Van der Werf. Sinds 1 april 1998 is mevrouw mr. drs. P.C.I.M. (Irene) Maris-Kroon als notaris tot het kantoor van notaris Piet de Hair toegetreden. Zij is sinds juni 1990 aan het kantoor verbonden. Op 1 juli 2005 is de heer Piet de Hair met pensioen gegaan. Hij is daarbij opgevolgd door zijn zoon Dorus de Hair en Joep Vrijdag. Op 1 januari 2013 is Irene Maris uitgetreden. Het kantoor staat nu onder de energieke leiding van Dorus de Hair en Joep Vrijdag, onder de naam De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs.

Het kantoor De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs is een modern, jong en dynamisch kantoor dat direct inspeelt op de zich snel opeenvolgende ontwikkelingen op ons vakgebied. Zoals de nieuwe wet op de erf- en schenkbelasting (2010), de nieuwe (flex-)BV-wetgeving (2012) en Wet bestuur en toezicht (2013).
Niet alleen voor de gebruikelijke werkzaamheden, maar ook voor uw specifieke wensen kunt u bij ons terecht. Want goed juridisch werk is maatwerk. Daar nemen wij de tijd voor.

Onze medewerkers

Om alle werkzaamheden voor u te verrichten worden wij ondersteund door een team van vier kandidaat-notarissen en twaalf notariële medewerkers.