Kandidaat-notarissen


mr. J.I. Driessen-Kleijn (Hanneke), kandidaat-notaris, estateplanner en gecertificeerd executeur

Geboren te Den Haag op 15 juni 1961 en sinds 1987 werkzaam in het notariaat. Sinds maart 2017 is zij in dienst bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs. Hanneke heeft zowel Nederlands - als Notarieel recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Haar bijzondere interesse ligt bij het personen- en familierecht. Hanneke begeleidt haar cliŽnten graag in alle fases van hun leven zoals het gaan samenwonen, trouwen, maken van testamenten, doen van schenkingen en het afwikkelen van de nalatenschap na overlijden. Hanneke is werkzaam op alle dagen behalve maandag.

mr. Jeanine Soeters, kandidaat-notaris

 

 

 

 

Notarieel medewerkers


S. van den Nieuwenhuizen (Steffi), notarisklerk
Geboren te Oisterwijk op 4 februari 1991 en werkzaam bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs sinds 2010. Mevrouw Van den Nieuwenhuizen behandelt zelfstandig haar dossiers op het gebied van het vastgoed op alle werkdagen behalve op dinsdag. Zij is bijzonder bedreven in het maken van leverings- en hypotheekakten. Zij heeft plezier in haar werk en straalt dat ook uit naar cliŽnten.

L.E.W.P.M. Meeren (Lynsey)
notarieel medewerkster


Brigitte van Leeuwen, notarieel medewerkster

mr. J.C. van Veggel (Jan), kandidaat-notaris

Geboren te Tilburg op 24 december 1975 en werkzaam bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs sinds 14 september 2009. De heer Van Veggel is op 20 december 2007 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Utrecht. Hij versterkt ons team fullltime en heeft een ruime ervaring in de registergoederenpraktijk. De heer Van Veggel werkt klantgericht en neemt tijd voor zijn cliŽnten. Hij is daarnaast bijzonder vaardig met computers. 


mr. H.G.N. Slegt-Moens (Hella), kandidaat-notaris, estateplanneren gecertificeerd executeur

Hella is sinds 1993 werkzaam in het notariaat. Sinds december 2018 is zij in dienst bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs. Hella heeft notarieel recht gestudeerd aan de universiteit van Leiden en daarnaast nog de aanvulling Nederlands recht. Zij heeft vervolgens in Engeland (Universiteit van East Anglia) een master of laws graad behaald. Haar specialisatie is het personen- en familierecht en erfrecht. Hella is werkzaam op alle dagen behalve woensdag.


Notarieel medewerkers


P.J.M. van Kerkoerle (Elly)
notarieel medewerkster


 

C.A.M. van de Ven (Carlijn)
notarieel medewerkster


Receptie/telefoon

A.M. Ligtvoet-Neggers (Janny), receptioniste/telefoniste

Geboren te Beilen op 24 april 1957 en is sinds 1 september 1991 werkzaam bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs. Met veel enthousiasme ontvangt zij onze cliŽnten en verzorgt zij de vele administratieve en receptionele werkzaamheden.


N.N.H.J. Coolegem - Verbeek (Nathalie), receptioniste/telefoniste
Geboren te Nieuwkuijk op 10 augustus 1980 en sinds 1 mei 2000 werkzaam bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs. Mevrouw Coolegem staat onze cliŽnten snel en accuraat te woord.


Boekhouding

F.P.M.C. van Haaren-Jansen (Francis)
boekhouder