Kandidaat-notarissen


mr. M. Dorland (Mariska), kandidaat-notaris

Geboren te Rheden op 4 januari 1982 en sinds 2008 werkzaam in het notariaat. Sinds oktober 2014 is zij in dienst bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs. Mariska heeft zowel Nederlands als Notarieel recht gestudeerd. Haar bijzondere interesse gaat uit naar het ondernemingsrecht, maar de ondernemer in het bijzonder. Als Ďjuridisch coachí wil zij de ondernemer adviseren over zijn onderneming ťn zijn privťsituatie, zodat de ondernemer zich volledig kan richten op het ondernemen. Mariska is werkzaam op alle dagen behalve donderdag.


 mr. K.M.P.Th. van Gestel (Kimm)

kandidaat-notaris

 

Geboren te Gilze en Rijen op 11 april 1979 en sinds januari 2013 weer met veel enthousiasme terug bijDe Hair Vrijdag notarissen & adviseurs. Van 2009 tot 2013 heeft zij haar commerciŽle talenten verder ontplooid in het bedrijfsleven, echter zij miste het juridische werk. Sinds 2004 is mevrouw Van Gestel werkzaam in het notariaat met als specialisatie het onroerend goed recht. Zij is werkzaam op alle dagen behalve donderdag.

 

 


Notarieel medewerkers


L.A.R.J. van Laarhoven (Bart)
Notarisklerk/chef de bureau

Geboren te Geldrop op 31 januari 1962 en werkzaam op ons kantoor sinds 1 april 2016. Hij is al meer dan 25 jaar werkzaam in het notariaat, maar jong van geest. Voor onze cliŽnten staat hij altijd klaar om ze met zijn kennis en ervaring van dienst te zijn.

S. van den Nieuwenhuizen (Steffi)
notarieel medewerkster
 
Geboren te Oisterwijk op 4 februari 1991 en werkzaam bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs sinds 2010. Mevrouw Van den Nieuwenhuizen behandelt zelfstandig haar dossiers op het gebied van het vastgoed op alle werkdagen behalve op dinsdag. Zij is bijzonder bedreven in het maken van leverings- en hypotheekakten. Zij heeft plezier in haar werk en straalt dat ook uit naar cliŽnten.

mr. J.C. van Veggel (Jan), kandidaat-notaris
 
Geboren te Tilburg op 24 december 1975 en werkzaam bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs sinds 14 september 2009. De heer Van Veggel is op 20 december 2007 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Utrecht. Hij versterkt ons team fullltime en heeft een ruime ervaring in de registergoederenpraktijk. De heer Van Veggel werkt klantgericht en neemt tijd voor zijn cliŽnten. Hij is daarnaast bijzonder vaardig met computers. 

mr. J.I. Driessen-Kleijn (Hanneke), kandidaat-notaris, estateplanner en gecertificeerd executeur

Geboren te Den Haag op 15 juni 1961 en sinds 1987 werkzaam in het notariaat. Sinds maart 2017 is zij in dienst bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs. Hanneke heeft zowel Nederlands - als Notarieel recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Haar bijzondere interesse ligt bij het personen- en familierecht. Hanneke begeleidt haar cliŽnten graag in alle fases van hun leven zoals het gaan samenwonen, trouwen, maken van testamenten, doen van schenkingen en het afwikkelen van de nalatenschap na overlijden. Hanneke is werkzaam op alle dagen behalve maandag.

Notarieel medewerkers


P.J.M. van Kerkoerle (Elly)
notarieel medewerkster


 

C.A.M. van de Ven (Carlijn)
notarieel medewerkster


L.E.W.P.M. Meeren (Lynsey)
notarieel medewerkster


Receptie/telefoon

A.M. Ligtvoet-Neggers (Janny)
receptioniste/telefoniste
Geboren te Beilen op 24 april 1957 en is sinds 1 september 1991 werkzaam bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs. Met veel enthousiasme ontvangt zij onze cliŽnten en verzorgt zij de vele administratieve en receptionele werkzaamheden.

N.N.H.J. Coolegem - Verbeek (Nathalie) receptioniste/telefoniste
Geboren te Nieuwkuijk op 10 augustus 1980 en sinds 1 mei 2000 werkzaam bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs. Mevrouw Coolegem staat onze cliŽnten snel en accuraat te woord.

Boekhouding

F.P.M.C. van Haaren-Jansen (Francis)
boekhouderC.M.M. Schellen-Smolders (Nicole)
notarieel medewerkster
Geboren te Loon op Zand op 4 juni 1971 en werkzaam bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs sinds 13 mei 2008. Zij is al sinds 1994 werkzaam in het notariaat en heeft de opleiding tot notarisklerk gevolgd. Mevrouw Schellen werkt in de registergoederenpraktijk. Met haar ruime ervaring kent zij haar cliŽnten en haar zaken. Zij is werkzaam op maandag, dinsdag en woensdag.